Υλικά 700 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 230 γρ. αλεσμένο πικάντικο λουκάνικο 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/3 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 240 γρ. τυρί κρέμα 1 κρόκο αυγού 3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό για γαρνίρισμα Εκτέλεση Καθαρίστε τα μανιτάρια και αφαιρέστε τα κοτσάνια. Ψιλοκόψτε τα κοτσάνια και αφήστε τα στην άκρη. Προσθέστε λίγο λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και ζεστάνετε το σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία. Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι, προσθέστε το λουκάνικο. Μαγειρέψτε, θρυμματίζοντας με ξύλινη κουτάλα, για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί καλά. Χρησιμοποιήστε μια τρυπητή κουτάλα για να αφαιρέσετε το λουκάνικο σε ένα πιάτο. Στη συνέχεια, μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή. Στο ίδιο τηγάνι, με τα λίπη του λουκάνικου, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, για περίπου 3 λεπτά. Ρίξτε το κρασί, χρησιμοποιώντας μια ξύλινη κουτάλα για να ξεκολλήσετε τυχόν μαυρισμένα […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.